Färsk Fisk

Det finns 8 produkter

Färsk Fisk

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
  • CA-G016-003

    Gösen har en långsträckt kropp med en längd på upp till 130 centimeter och en vikt upp till 18 kilogram. Den är en av de mest välsmakande sötvattensfiskarna med fast och magert kött och passar bra att skinnhalstra eller ugnsbaka.

    410 kr/kg
     
  • CA-G016-031

    Gädda är en populär matfisk(ugnsbakad). Räknas till de magra fiskarterna, vårgäddan anses vara extra god. Men även höst- och vintergäddan smakar gott. Tyvärr är den här produkten slut för tillfället och kommer igen inom kort!

    199 kr/kg
     
  • Prissänkt!
    CA-G016-058

    Laxfilé är väldigt gott och enkelt att laga mat med! Den har en mild smak och kan enkelt varieras med olika kryddor och smaker. Ett populärt tillagningssätt är Lax i ugn, sätt på ugnen på 180 grader, lägger laxfiléerna i en form och tillsätter salt, peppar och eventuellt andra kryddor.

    339 kr/kg
     
  • CA-G016-002

    Gösen har en långsträckt kropp med en längd på upp till 130 centimeter och en vikt upp till 18 kilogram. Den är en av de mest välsmakande sötvattensfiskarna med fast och magert kött och passar bra att skinnhalstra eller ugnsbaka. Tyvärr är den här produkten slut för tillfället och kommer igen inom kort!

    190 kr/kg
     
  • CA-G016-021

    Fjällrödingen är en laxartat fiskart som ingår i släktet rödingar, den anses även att vara den förnämaste laxfisken när det gäller smak. Rödingen trivs bäst i kallt och klart vatten, till exempel i djupa fjällsjöar och finns alltid när kustlinjen när det förekommer i havet. Ursprung: Dorotea

    198 kr/kg
     
  • Prissänkt!
    CA-G016-059

    Laxfilé är väldigt gott och enkelt att laga mat med! Den har en mild smak och kan enkelt varieras med olika kryddor och smaker. Ett populärt tillagningssätt är Lax i ugn, sätt på ugnen på 180 grader, lägger laxfiléerna i en form och tillsätter salt, peppar och eventuellt andra kryddor.

    359 kr/kg
     
  • CA-G016-035

    Abborren finns i svenska insjöar och i bräckt vatten i Östersjön. Den har ett magert kött och har blivit en populär matfisk.  Stek den gärna i en panna med eller utan panering. Fjälla den gärna så att matgästerna kan njuta det goda skinnet som du steker knaprigt och salt. Tyvärr är den här produkten slut för tillfället och kommer igen inom kort!

    199 kr/kg
     
  • CA-G016-034

    Abborren finns i svenska insjöar och i bräckt vatten i Östersjön. Den har ett magert kött och har blivit en populär matfisk.  Stek den gärna i en panna med eller utan panering. Fjälla den gärna så att matgästerna kan njuta det goda skinnet som du steker knaprigt och salt. Tyvärr är den här produkten slut för tillfället och kommer igen inom kort!

    359 kr/kg
     

Färsk Fisk

Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.