Frukt

Det finns 5 produkter

Frukt

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
  • Prissänkt!
    EA-G005-110932k

    Frukten är ett bär där frön inte utvecklas och mognar på 12-14 månader. Bananerna växer i sk stockar och frukterna sitter samlade i grupper som kallas händer. Odlade bananer indelas i dessert-bananer, som vanligen äts råa och mjölbananer som tillagas. Banan kan också användas som smaksättare t.ex. av likör och till framställning av vin och öl. Säsong:...

    19,75 kr/kg
     
  • Prissänkt!
    EA-G005-184920K

    Man skalar frukten och äter hela innanmätet som dessert, tillsammans med annan frukt, eller kött, på ostbrikan. Grön kiwi (men inte den gula) innehåller enzymet actinidin, som bryter ner proteiner. Man kan möra seg biff med dess saft. Den kan därför inte användas färsk i fruktgeléer (geléet stelnar inte), ej heller blanda med vispad grädde, vilket ger en...

    3,75 kr/st
     
  • EA-G005-188106

    Discovery är ett mycket smakrikt äpple med vacker röd täckfärg. Fruktköttet är vitt ibland med inslag av rosaröd färg, fint, fast och saftigt. Ursprung: Urshult Ordinarie pris i handel: 325:- Denna produkt är tyvärr inte tillgänglig just nu pga säsong.

    179 kr/back
     
  • Prissänkt!
    EA-G005-102962K

    Apelsin skördas mogen, äts gärna naturell, eller används till marmelad och juice i stor omfattning. Fungerar ofta som smaksättare av mat eller i efterrätter och i likörer. Ytterskalet rivs och används som krydda. Från skilda delar av trädet framställs olika eteriska oljor. Säsong: oktober - maj. Förvaras svalt, 2-5°C. Hållbarhet: 2-3 veckor. En apelsin...

    26,55 kr/st
     
  • Prissänkt!
    EA-G005-160937K

    Päron växer och odlas i större delen av världen utom i tropikerna. Fynd från centraleuropeisk yngre stenålder visar att frukt från vildpäron användes som föda. I Italien var päronodling utbredd under 200-talet f.Kr., och en rad sorter omtalas av antika författare. Päron förekom i Sverige under 1500-talet vanligen insyltade eller torkade och troligtvis...

    29,75 kr/kg
     

Frukt

Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.