Mathusets Stora Julback

1114.4 1 114,40 kr/

BESTÅR AV:

- Hallon lakrits från kolsvart i malmö
- Larssons potatischips
- Rudenstam äppelmust
- Vrigstad hemost
- Kallrökt älgkorv
- Prinskorv stens i åseda
- Rökta isterband åkes
- Bredbar pastej
- Ramslöks salami
- Smålands lantbrie vrigstad
- Smålands ostkaka vrigstad
- Hemlagad senap från per i viken
- Julglögg rudenstam

1114.4 1 114,40 kr/

BESTÅR AV:

- Hallon lakrits från kolsvart i malmö
- Larssons potatischips
- Rudenstam äppelmust
- Vrigstad hemost
- Kallrökt älgkorv
- Prinskorv stens i åseda
- Rökta isterband åkes
- Bredbar pastej
- Ramslöks salami
- Smålands lantbrie vrigstad
- Smålands ostkaka vrigstad
- Hemlagad senap från per i viken
- Julglögg rudenstam

JUL I MATHUSET

JUL I MATHUSET är erbjudanden med närproducerade premiumprodukter från lokala och småskaliga producenter. Ett hållbart erbjudande från Linnés Mathus till krögare och företagskunder i Kalmar, Kronoberg och Blekinge, Halland och Skåne.

NÄRPRODUCERAT MERVÄRDE:

Producenterna som är partners till våra erbjudanden JUL I MATHUSET lever alla upp till Linnés Mathus värdegrunder. Vi har valt att samarbeta med hållbara närproducenter för att erbjuda matintresserade högsta möjliga kvalité på råvaran. För oss på Linnés Mathus är överraskande god smak genom justa råvaror självklara val. När du handlar med oss ger vi både dig och dina gäster eller kunder positiva smakupplevelser med hjälp av utvalda och hållbara råvaror. Vid leveranserna följer ett litet informativt kommunikationsmaterial med info om producenten och med information om råvarans ursprung. Förstärk mottagarens upplevelse av kvalité och god smak genom att berätta om företagets hållbara val till Jul.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING:

HALLON LAKRITS FRÅN KOLSVART I MALMÖ
Årets jullakrits är baserad på vår klassiska sötlakrits i kombination med pepparkakskryddor. En kraftig lakritssmak med tydlig sötma tillsammans med noter av kanel, ingefära och kryddnejlika. Glutenfri och veganskFiskar med smakerna Svartvinbär och hallon i en blandad påse. En del av intäkterna från denna produkt doneras till Sportfiskarna och deras arbete för att förbättra vattenmiljöerna i Sverige. Den goda gärningen höjer smaken!

2 påsar 120 g


LARSSONS POTATISCHIPS
Krispiga potatischips smaksatta med tre sorters lakritsrot. Här har vi tillsammans med lakritsexperterna på Haupt lakrits tagit fram den ultimata kryddblandningen baserad på enbart naturliga ingredienser. Larssons lakritschips är en ny och unik smakupplevelse. Konstigt tycker några, underbart tycker de flesta. Smakkamrater: Champagne, Cava och torr cider.
Övriga påsar:
1 med smak av chili & paprika och 1 påse vildpotatis med en nötig smak.
3 påsar 125 g


RUDENSTAM ÄPPELMUST

Äpplemust Med Fruktkött från Rudenstam bär och frukt, 65 cl.
Rudenstam Bär & Frukt är beläget i Skärstadalen utmed Vätterns Östra sluttningar.  Här har man odlat frukt sedan 1930-talet. 
Anledningen till det är klimatet och odlingsmarkernas lägen där de sluttar ner mot Vättern. Vättern fungerar som en motor för klimatet, den håller tillbaka våren lite innan den har värmts upp, och den håller kvar sommarvärmen in i hösten innan den 
har kylts ner.
1 flaska med fruktkött 65 cl

DACKE KORV
Klassisk julkorv tillagad av svensk köttråvara smaksatt med egen kryddblandning och sirap för en traditionell syrlig småländsk smak.

1 Dackekorv, 300 g

VRIGSTAD HEMOST

Det är framför allt tillverkningen av Hemost till jul som är den stora produkten. Osten tillverkas av mjölk som kommer från gårdar kring Vrigstad i Småland. Vrigstad Hemost Röd 34% Småland Ost, 6 mån. Osten tillverkas av mjölk som kommer från gårdar kring Vrigstad i Småland. Osten tillverkas av mjölk som kommer från gårdar kring Vrigstad i Småland.
1 styck 850 g.

KALLRÖKT ÄLGKORV
Kallrökt Älgkorv Nässjö Chark 240g. Nässjö Chark är mycket stolta över sina charkvaror. Allt tillverkas utifrån egna unika originalrecept. I dessa finns inga hemligheter utan endast rent färskt kött och kryddor.
1 Förpackning 240 g.

PRINSKORV STENS I ÅSEDA 
Prinskorv Stens i Åseda. 300g.
Stens Chark i Åseda levererar Sveriges allra bästa charkprodukter! På Chark-SM som arrangeras vartannat år fick Stens Chark i Åseda guld för kabanoss och grillisterband  

1 förpackning Prinskorvar 300 g.

RÖKTA ISTERBAND ÅKES 
Rökta Isterband Åkes 300g.
Åkes Hemlagade har sina rötter i trakterna kring Urshult i Småland. Småländskt, småskaligt och närproducerade charkdelikatesser är det som ligger Åkes hemlagade varmast om hjärtat. Isterband är en svensk klassiker. 
1 förpackning Åkes Rökta Isterband 300 g.

BREDBAR PASTEJ 
Bredbar Pastej Lulles 260g.
Ludvig Sörensen har länge i den småländska matkulturen. I dagens moderna Ludvig Sörensen tillverkas charkvaror av god kvalitet för hela den svenska marknaden. Leverpastej som tillverkas enligt recept utvecklat på 1960-talet. En klassisk leverpastej som smaksatts med ansjovis och muskot samt kanel, kardemumma och koriander. Receptet är äggfritt.
1 Bredbar Pastej 260 g.

RAMSLÖKS SALAMI
Per i Viken levererar charkuterier av hög kvalitet, gjorda av svenskt kött så att konsumenten ska få det där lilla extra. 
Produkterna är tillverkade på 100% svensk råvara.
1 Ramslöks salami Per i Viken 180g.

SMÅLANDS LANTBRIE VRIGSTAD
Småländsk Lantbrie Vrigstad 320g. 
Vrigstad Hemost, småländsk mat- och bondekultur. Ett kulturarv från Småland med mjölk från gårdarna kring Vrigstad.
1 Småländsk Lantbrie, Vrigstad 320 g.


SMÅLANDS OSTKAKA VRIGSTAD
Småländsk Ostkaka VrigstadOstkaka är en svensk maträtt och dessert historiskt belagd sedan 1538.Vrigstad ostkaka bakas efter ett recept man använt i flera generationer.
1 Ostkaka, 200 g

HEMLAGAD SENAP FRÅN PER I VIKEN
Per i Viken levererar charkuterier och livsmedel av hög kvalitet, gjorda av svenska så att konsumenten ska få det där lilla extra. 
Alla produkter är tillverkade på färska råvaror av kunnig personal
.1 burk, 200 g

JULGLÖGG RUDENSTAM
Julglögg Rudenstam, 75cl
Rudenstam julglögg från Småland är en saftglögg som passar för hela familjen. Huvudingrediensen är äpple och svartavinbär ifrån våra egna odlingar.
1 flaska, 75 cl

----------------------------------------------------------------------------------------------------

MATHUSETS JULBACKA PRISLISTA 2020

MATHUSETS JULBACKAR levereras paketerade i enlighet med de produkter som anges i detta dokument. Allt levereras i en svensktillverkad träback där hållbarheten på varorna som medföljer är på 3–6 veckor. Vissa av varorna som medföljer är kylvaror.
STORA JULBACKEN:
Antal: 1-20 995 SEK
21- 50 958 SEK
51 < 899 SEK
Moms på 12% tillkommer

LEVERANS & BETALNINGSVILLKOR:

Vi levererar JULBACKAR fraktfritt vid order överstigande 7 500 SEK till företag i Småland och Kronobergs län. Vi har normalt utleverans under V.51 med start den 17/12 fram till den tisdagen den 22/12.
Betalningsvillkor: 15 Dag net

Skriv din recension

Mathusets Stora Julback

Mathusets Stora Julback

BESTÅR AV:

- Hallon lakrits från kolsvart i malmö
- Larssons potatischips
- Rudenstam äppelmust
- Vrigstad hemost
- Kallrökt älgkorv
- Prinskorv stens i åseda
- Rökta isterband åkes
- Bredbar pastej
- Ramslöks salami
- Smålands lantbrie vrigstad
- Smålands ostkaka vrigstad
- Hemlagad senap från per i viken
- Julglögg rudenstam

Skriv din recension

Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.