Fiskrökeriet i Helsingborg har bestämt sig!

Vi har arbetat med mat i hela vårt liv. Med tiden konstaterade vi att vi inte kunde hitta den kvalitet vi sökte! Vi bestämde oss för att öppna eget. Vi hittade den perfekt platsen i Helsingborg! Nu kunde vi välja att jobba med de bästa produkterna, goda leverantörer och fina smaker!

Vi skapade ett rökeri som passar oss väldigt bra! Vi kunde öppna en fiskebutik med ett utsökt sortiment. Det är med stor glädje vi säljer våra produkter på Linnés Mathus!

Låt maten smaka!

Fiskrökeriet i Helsingborg
Hällestad växer varje år!

Hällstad-producenter.png

Hans startade Hällestads svamps svampodling för 25 år sedan. Idag har han många års kunskap om hur man odlar svamp på ett hållbart och ekonomisk sätt. Nu köper man svampmycel ifrån leverantörer som odlar fram mycelet enligt KRAVs noggranna regler.

Hemma på gården odlas svamparna fram under ett antal veckor. Gården är ombyggd med många små tempererade rum. Svamparna flyttas runt för att temperaturen skall vara optimal för att de ska mogna.  Sortimentet har utökats med svamparter från Asien men självklart är den klassiska svenska svampen stommen i sortimentet som Karl-Johan, Champinjonen och Kantarellen.
Kärleken till Rosmarin!

Hjortsjo-producenter.png

Hos Solan kalvade Miniros och ut kom lilla Rosmarin! Den gulligaste fjällkokalv du kan tänka dig!

Omvårdnad och kärlek är Solans ledord! Det är med stor glädje hon tillverkar Fjällkomjölk och Fjällkofil som det smakade förr i tiden!
Magnus vill jobba med smak och kvalitet 

Magnus-producenter.png

Den skånska köttbutiken med det traditionella hantverket och de gamla recepten. Här finns färskt, hängmörat nötkött, fläsk och lamm men även vilt under säsong. Allt kött styckas professionellt och varsamt av Magnus. 

Råvarorna kommer från närbelägna producenter som finns i trakten, och slaktas på mindre slakterier så att man kan hålla hög kvalitet och korta transporttider, allt för konsumenten och miljön.


Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.