Nötkött

Det finns 36 produkter

Nötkött

Visar 1 - 24 av 36 artiklar
  • AA-M003-030

    Entrecôte är smakrikt och mört kött liksom biffen, men har ännu djupare smak och mer insprängt fett. Det marmorerade fettet gör köttet extra lämpligt för att helgrilla eller steka i ugn med ett gott kryddsmör till. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet. Leverantör: Olsson´s utvalda - Bondens skafferi

    359 kr/kg
     
  • AA-M001-0015

    Rostas är en modern styckdetalj med mycket smak som kommer från den mindre och mörare muskeldelen av rostbiffen. Tillagning sker på liknande sätt som rostbiff, biff eller oxfilé. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Varumärke: Österlens kött & vilt

    249 kr/kg
     
  • AA-M001-0011

    Vår styckare Magnus har valt ut extra fina delar till denna köttlåda som innehåller: 1 kg  Karré, 1 kg Fransyska, 1 kg Stekfläsk, 1 kg Högrev, 1 kg Kotlett, 1 kg Lövbiff, 1 kg Skinkstek, 1 kg Oxfärs, 1 kg Revben, 1 kg Fläskfärs. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Leverantör: Österlens Kött och vilt Vikt: ca 10 kg

    1 275 kr/st
     
  • Prissänkt!
    AA-M003-034

    Nötfärsen är så vardaglig att det är lätt att glömma vilken fantastisk råvara det är. Den kan ju förvandlas till allt möjligt läckert från små delikata köttbullar till bastanta köttfärslimpor, tacos, järpar, frikadeller, piroger, pastaknyten, lasagne, moussaka, grytor, vårrullar och soppor. Leverantör: Bondens skafferi Vikt: ca 1 kg

    119 kr/Kg
     
  • AX-G014-0001

    MATHUSETS stora grillback  Vår Grillback är fylld med noggrant utvalt hängmörat Svenskt nötkött av högsta kvalitet. Vi har toppat vår Grillback med noga utvalda ekologiska grönsaker perfekta för grillen Entrecote, 1,2 kg, Ryggbiff 1,2 kg, Nöt kind 1 kg, Karré 1,5 kg, Fläskkotlett 1 kg, Vildsvinsfärs 1 kg, Sparris 0,5 kg, Tomater 0,5 kg, Paprika 4 st.,...

    1 575 kr/st
     
  • AA-M001-0016

    Köttgryta är en klassisk husman och då passar vårt hängmörade, tärnade nötkött perfekt som bas. Bitarna i varje paket är från samma styckningsdel för att få samma tillagningstid. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Leverantör: Österlens Kött och vilt

    139 kr/kg
     
  • AA-M003-026

    Ursprunget till styckningen sägs komma från Rio Grande do Sul, den sydligaste delen av Brasilien. Där Sydamerikanska cowboys, gauchos, föder upp boskap på vidderna gärna tillagar köttet med endast grovsalt och vitlök. Leverantör: Bondens skafferi

    195 kr/kg
     
  • AA-M003-040

    Kinden, fantastiskt god rödvinsbrässerad! Leverantör: Bondens skafferi

    119 kr/kg
     
  • AA-M001-0014

    Entrecôte är smakrikt och mört kött liksom biffen, men har ännu djupare smak och mer insprängt fett. Det marmorerade fettet gör köttet extra lämpligt för att helgrilla eller steka i ugn med ett gott kryddsmör till. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Leverantör: Österlens Kött och vilt

    349 kr/kg
     
  • AA-M003-038

    Kokt tunga är en del av den svenska husmanskosten, gärna serverad varm med kokt potatis eller potatismos och en vit sås som är smaksatt med senap eller pepparrot.Leverantör: Bondens skafferi

    92 kr/kg
     
  • AA-M003-041

    Njurtapp är underbart gott att grilla. Njurtappen är ett halvmört kött - som en lite taggigare biff, och dess kraftiga köttsmak påminner lite om vilt. Liksom biff pannsteker man skivor, som gärna får vila eller gå klart i ugn några minuter. Fransmän beställer gärna en bit smörstekt onglet på krogen, dvs njurtapp. Leverantör: Bondens skafferi

    113 kr/kg
     
  • AA-G013-211126

    Ekologisk Entrecote är mör och fint marmorerad, vilket gör den perfekt att steka eller grilla. Den passar också bra att tillaga hel i ugn. Ekologiskt/ KRAV-märkt Beställ senast torsdag för leverans veckan efter på torsdag!

    439 kr/kg
     
  • AA-G013-211125

    Ekologisk Rostbiff är nötkött som tillreds i ugn på relativt låg värme (125 °C–175 °C). Vid den lägre temperaturen får köttet en jämn rosafärgad snittyta, så kallad fransk rostbiff. Vid den högre ugnsvärmen blir snittytan ett rosa mittenparti med en omgivande gråbrun rand (så kallad engelsk rostbiff). Tunnskuren rostbiff förekommer ofta på smörgåsar; den...

    295 kr/kg
     
  • AA-G013-211132

    Flankstek är avlång i formen vilket gör ett det lätt att få köttet jämnt tillagat, i både panna och grill. Sedan är det smakrikt och ofta förhållandevis prisvärt. Flanksteken har en fetthalt på 5 % och är aningen motståndskraftig och hård. Det åtgärdar man dels genom att marinera det, gärna i en mild marinad i ett par dygn, dels genom att skiva tvärs över...

    295 kr/kg
     
  • AA-M001-0017

    Högrev är verkligen en av de mest mångsidiga köttbitar man kan tänka sig. Högreven är lika god i en mustig kalops eller Boeuf bourguignon som i en het chili con carne. Eller varför inte bräsera den i hel bit som grytstek eller mala den till den fylligaste av färser till grillen. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Leverantör: Österlens Kött och vilt

    149 kr/kg
     
  • AA-M003-035

    Framdelskött som högrev, märgpipa, hals, bog och bringa lämpar sig ypperligt för kokning. Det är bekväm, prisvärd, god och nyttig mat. Som vi brukar säga, framdelar har fördelar! Leverantör: Bondens skafferi

    53 kr/kg
     
  • AA-G013-211122

    Framdelskött som högrev, märgpipa, hals, bog och bringa lämpar sig ypperligt för kokning. Det är bekväm, prisvärd och god. Som vi brukar säga, framdelar har fördelar! Ekologiskt/ KRAV-märkt Beställ senast torsdag för leverans veckan efter på torsdag!

    195 kr/kg
     
  • AA-M001-0006

    Nystyckad oxfilé från utvalda gårdar i Skåne. En mör bit oxfilé är aldrig fel! Den milda, härliga smaken går att kombinera med en mängd olika tillbehör vilket gör användningsområdet stort. Få köttbitar är dessutom så enkla att tillaga som oxfilén. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Leverantör: Österlens Kött och vilt

    420 kr/kg
     
  • AA-M003-024

    Innanlåret sitter på lårets insida och består av två muskler som sitter tätt ihop. Den mindre av musklerna kallas aduktor och kan användas för sig. Leverantör: Bondens skafferi

    209 kr/kg
     
  • AA-M003-025

    Det är hårdare än innanlåret och fordrar lång tillagning i fuktig värme för att bli mört och används med fördel till traditionell nötstek eller grytstekt och surstek (kött som mörats extra i marinad). Allra bäst passar ytterlåret som mindre bitar i en gryta. Muskeln är delvis fjäderformad i muskelfibrernas utbredning, så var noggrann med att skära tvärs...

    139 kr/kg
     
  • AA-M003-029

    Ryggbiff är en styckningsdetalj på nötkreatur, utgörande biten mellan entrecôten och rostbiffen på utsidan av ryggraden. Benämns ibland utskuren biff. Om biffen skivas med tillhörande ben och filé kallas det T-benstek. Sågas den med ben utan filé kallas det för klubbstek eller enkelbiff. Innan dessa styckdetaljer uppkommer har slaktaren en större detalj...

    359 kr/kg
     
  • AA-M003-031

    Framdelskött som högrev, märgpipa, hals, bog och bringa lämpar sig ypperligt för kokning. Det är bekväm, prisvärd, god och nyttig mat. Som vi brukar säga, framdelar har fördelar!

    131 kr/Kg
     
  • AA-M003-032

    Högrev är verkligen en av de mest mångsidiga köttbitar man kan tänka sig. Högreven är lika god i en mustig kalops eller Boeuf bourguignon som i en het chili con carne. Eller varför inte bräsera den i hel bit som grytstek eller mala den till den fylligaste av färser till grillen. Vakuumförpackad för extra lång hållbarhet.  Leverantör: Bondens skafferi

    134 kr/kg
     
  • AA-M003-033

    Högrev är en underskattad köttdel och därmed billigt, kostar ungefär hälften av vad matkorv kostar per kilo. Köttet används mest som grytbitar, köttfärs eller till hamburgerkött, men kan också köpas i bit.De bästa bitarna från en fin högrev (högrevskärnan) är ett bra och billigt alternativ till entrecôte.

    170 kr/Kg
     

Nötkött

Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.