Om Linnés Mathus

EN LEVANDE LANDSBYGD FÖR HÅLLBAR TILLVÄXT

Maten vi äter och producerar gör stora avtryck. För att bibehålla en levande jord, där det finns tillräckligt av allt för alla, och där kommande generationer får samma goda förutsättningar till ett bra liv, måste vi skapa en matkonsumtion och produktion som är hållbar. Det är tillsammans vi gör skillnad genom att efterfråga bra och schysst mat. Bra mat står idag för så mycket mer än smak. Vi vet vad som krävs för att värna om djuren, människorna, lantbruket och miljön. Med det följer ett ansvar. Linnés Mathus vill ta det genom att erbjuda en matmarknad av bästa klass.

BAKGRUND

Vi som startat och driver Linnés Mathus älskar bra mat. Vi är ett gott gäng som samarbetat med underhållande möten och utvecklande affärer i 20 år. Sedan några år tillbaks har vi ägnat oss åt frågor kring landsbygd och småskalig matproduktion. Vi erbjuder svenska konsumenter en digital saluhall på nätet. En handelsplats där du kan välja och vraka av närproducerade livsmedel utan onödiga tillsatser. Svenska livsmedel producerade av Svenska bönder. Du beställer direkt från bonden! Vi levererar hem till dörren. Du får bra och schyssta varor med fokus på närproducerade livsmedel. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla så mycket ekologiska livsmedel det finns tillgång till. Allt till ett bra pris för dig som kund och där matproducenten får en bättre förtjänst.

AFFÄRSIDÉ

Vi erbjuder nya möjligheter att handla och erbjuder en ny form för distribution. Vi har öppnat en digital saluhall på nätet, alltså en E Handel där du kan välja och vraka av närproducerade livsmedel utan onödiga tillsatser. Svenska livsmedel producerade av Svenska bönder. Du beställer direkt från bonden på nätet! Vi levererar direkt hem till din dörr. Du får bra och schyssta varor med fokus på ekologiska livsmedel.

VÅRA VÄRDEGRUNDER

Linnés Mathus digitala saluhall skall medverka för utveckling och tillväxt av företag och företagare inom livsmedelsproduktion, företag där jord, trädgård och landsbygdens miljö är grundläggande resurser; så att företagaren kan utveckla och förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och livskvalitet.

Värdegrunden lyder:

Linnés Mathus bedriver sin verksamhet ärligt och ansvarsfullt och bidrar till en positiv och hållbar samhällsutveckling. Vi skapar trovärdighet genom erbjudanden om närproducerade livsmedel direkt från en nära gårdsbutik med leverans till dörren. Vi erbjuder tillväxt för lokala matproducenter genom samlade kompetenser, öppenhet och respekt för människor, kultur, djur och natur. Vår verksamhet utgår från en demokratisk grundsyn och vi arbetar aktivt för alla människors lika värde. Kund och leverantörsnytta. Kundens behov och förutsättningar är utgångspunkter med Linnés Mathus arbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för människor och företag.

VISION

Linnés Mathus skapar förutsättningar för hållbar tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i samhället. Visionen är: ”Hållbar tillväxt” 


Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.