Svamp

Det finns 5 produkter

Svamp

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • FD-M003-073

  Skogschampinjonen smakar mer skog och liknar våra andra skogssvampar som Kantarell och Karl-Johan. Den passar till mat där den får ta lite mer plats bland smakerna. Den fungerar bra som tillbehör till biff, kyckling eller på hemlagad pizza. Odlade av: Hällestadsvamp Tyvärr är den här produkten slut för säsongen!

  29,25 kr/st
   
 • FD-G005-274230

  Kantarell (Cantharellus cibarius) även kallad Skogens gula skatt är en svamp som man kan hitta lite var som helst, till exempel i granskog, bokskog och i gräs under ekar. Det är en gul svamp som på utsidan (undersidan) av hatten har åsar. Kantareller passa utmärkt att Smörsteka, stuva på toast, använda till paj och soppa.

  239,95 kr/kg
   
 • FD-M003-072

  Champinjon är en enkel svamp att använda till det mesta. Den har en mild smak och är en väldigt populär matsvamp. Den är god rå i sallader men passar också till stuvningar, soppa, såser och i stora bitar i grytan. Odlade av: Hällestadsvamp

  19,95 kr/st
   
 • FD-M003-074

  Ostronskivling växer i klasar och har en mer dominant smak än hos champinjonerna. En uppskattad matsvamp med ett bra tuggmotstånd och nötaktig smak. Det är en god svamp till sås, stuvning, soppa och att steka. KRAV-odlade av: Hällestadsvamp Tyvärr är den här produkten slut för säsongen!

  29,95 kr/st
   
 • FD-M003-075

  En av våra mer smakrika svampar som fullständigt smälter i munnen. Med sitt ursprung från Japan är den är något mjukare i konsistensen än champinjonen och mycket god. Doften när man bryner den får det att vattnas i munnen på alla svampälskare. KRAV-odlade av: Hällestadsvamp Tyvärr är den här produkten slut för säsongen!

  39,95 kr/st
   

Svamp

Accept

Genom att använda LinnesMathus accepterar du att hemsidan använder sig av cookies. Klicka här för att läsa mer.